perjantai 8. kesäkuuta 2012

pontsooot

Jei, kesäloma alkanu! Viime keskiviikkona menin Fannyn ja Wilman kaa  palmun ratsutallille vuokrailemaan piitkästä aikaa! Siellähän oon siis joskus vuosia sitte vuokrannu Roosa ponia, nyt sitte mentii sinne. Mä vuokrasin Siiri ponia, hauska poni oli! Kouluiltii alussa jonki aikaa, kunnes alettii hyppää. Hypyt meni iha ok, mitä ny minä välillä hypyissä jälkjessä... En ollu hypänny pitkii aikoihi kunnol, jote oli hauska päästä vähä hyppimäänki.  Täs viel Fannyn ja Wilman tekemä kooste kivasta päivästämme! TÄSTÄ PÄÄSET VIDEOON!



mukan hypys ja silleee...
Torstaina sitte mentiin hoitaa Topi+muut hevoset. Siellähän on nyt sitte taas lisääntyny pollet ja nyt niit on neljä (+ Spennan varsan pitäis pian jo syntyy). Tosin emmä niist ala yksitelle kirjottaa, ku ei me niide kaa ku maastakäsin puuhastella, ku niitä ei pysty vielä alkaa liikuttamaan tietyistä syistä. Kirjottelen siis pääasiassa Topista ja Spennasta. Harjattii kaikki ponit+ pestii Topi ja sen sellaista. Ei liikutettu silloin.

sori liisa ;)






Sitte tänää mul oli tunti Peikillä. En oo nyt parist tunnist blogii kirjottanu, mut ei oo ollu mitää kuviikaa eikä mitää nii en oo jaksanu tehä sellassii tylsii postauksii niistä. Ens kerral on vika tunti ja sitte hevoset lähtee laitumille Lahden suunnille.

Tänää menin Mimmillä. Verkattii eka itsenäisesti molempii suuntii ja sit välikäyntien jälkee oltii koko tunti ympyrällä. Siinä ympyrällä pienennettii ja suurennettii ympyrää ravissa ja laukassa. Tunti meni hyvin, loppuu kohde Mimmi alko vähä painaa kädelle, mutta tää oli varmaa eka tunti ku ei tullu yhtäkään pukkia! Jee.. :D


loppuraveii

5 kommenttia:

  1. Hieno blogi sulla;> millanen paikka toi palmnu on? oon menossa leirille tossa jussina!

    VastaaPoista
  2. Mun mielestä palmun tali on keskivertoa huonompi.. Tilat huonot (paitsi kenttä) . Tolppia keskellä maneesia , talissa haisee pistävä ammoniakki yms. En suosittele .....

    VastaaPoista
  3. Moi! Kiva blogi! Mun oli pakko käydä kommaamas ku käyn itekki palmuil aina ku pääsen, ja sit hoidan kans Spennaa ja muita siel. :) kui usei ootte käyny Topii hoitelemas? :) En oo käyy vast ku muutama kerran, huomen taas menossa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Oikeesti, kiva! Ollaa käyty n. kerra viikossa, lomilla sitte useemmin. Ja me ollaa käyty tuol Topil puoltoist vuotta :)

      Poista