lauantai 19. toukokuuta 2012

baruuuk

Eli viime perjantaina eli 11.5 päästii vihdoi kentälle, ku siihe laitettii nyt jotai uutta hiekkaa yms. nii päästii vast nyt siihe. Menin Barukil ja tunti meni hyvin. Tehtii loivaa kiemura uraa ja oltii ympyräl ja sen sellaista!



Eilenki sitte Fanny ja Wilma tuli kuvaa mun tuntia!  Ne tuli meille joskus neljän jälkeen ja joskus puol 6 lähettiin tallille. Menin Barukilla sitten taas, joka oli tosi kiva juttu! :) Oltii molemmat ryhmät maneesis, koska kentän pohjalle tehtii meijä tunnin aikan viel jotain.

Baruk tuntu alus tosi kummalliselt, se ei ollu niin eteenpäin pyrkiväinen ku viimeks ja piti iha raipal pari kertaa muistuttaa, että reagoi heti pohkeesee eikä kohta. Yleensähän en sillä pidä raippaa, tai jos pidän nii ihan alun tunnista vaan.

Kyl se sitte verka jälkee alko reagoida pohkeesee paremmin. Tehtii nelikaarista kiemurauraa pääasiassa ravissa. Sitte otettii kans puomien kohdil laukan nostoi ja sellast, jotka suju ihan hyvin. Eipä me mitää kauhee kummallist tehty, jotai siirtymisii suoral ural ja sellasta :) Tunti meni pääosin hyvin ton axsdfg jälkeen ja olin taas tosi tyytyväinen Barukkiin, on se vaan niin kiva!<3 TÄSTÄ PAINAMALLA

verkkaa


Tunni jälkeen käytii nopee meillä, jonka jälkee matkattii kohti Fannylle ja Wilmalle. Viiden tunnin yöunet tuli nukuttuu, ku aamulla oli kuudelta herätys, kun matkattii kohti Keravaa kattomaan kisoja!

wiii

Helium teki ihmeitä







11 kommenttia:

  1. ei vttu toi video :'DDDDDDDDDD heliumin ihmeitä kylläkyllä ♥ just kiva postaus eikä tos vidis sitä pituus ees tajunnu se oli yber hieno :p

    VastaaPoista
  2. kiva vähä tämmöne pitempi postaus! haha nauroin tolle videolle:D ei pahalla, mutta mietin että miks et mee sohvilla satulan kans? ku yleensä meet huovalla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :D, kyllä mä sillä satulallakin menen, mutta useemmin ilman, sillä poni on sillälailla parempi :) Ja sohvi ei tykkää häntäremmistä. :D

      Poista
    2. aaa, okei selvä tämä :D

      Poista
  3. ihan sikahyvin meet! pakko kysyy vielä ton biisin nimee ku oli niin hyvä, ihan kuunteluun vaan? =)

    VastaaPoista
  4. ahahah nauroin tolle videolle ! :D mut joo kivan pitkä postaus (:

    VastaaPoista
  5. ei kilinvittu XD naurannn tolle videolle ! toi nauru hahahaha ! ihanaa ♥...

    VastaaPoista