sunnuntai 16. syyskuuta 2012

kisoissaa ja muuta

Viime perjantaina lähettii Nellin kanssa siis Veeralle, nimittäi sunnuntaina oli tiedossa kisat! Perjantaina vaa ratsastelin Aadulla siitä radasta osia, laukkaa en ottanu paitsi nostot molempii suuntiin, kun pelto oli liukas ja muutenkin kello oli jo tosi paljon ja oli ihan pimeetä. Aadu ei ollu mitenkää erityisen hyvä sillon, mutta ihan ok.

Lauantaina sitte illalla ratsastin hetken Aadulla, nimittäi Veeralla oli ollu jo Aadulla aamulla kisat nii ei viittiny ponia enempää rasittaa, mutta lauantaina Aadu oli hyvä.

Sunnuntaina sitte oli kisat, ne oli siis mun ekat koulukisat. Verkassa Aadu oli iha ok. Tosin pari oli peruuttanu osallistumisensa, joten en kerenny ottaa ku toiseen suuntaan yhen laukannoston ja siinäs se... Rata meni ihan hyvin, Aadu oli vähän hidas radalla, ois saanu liikkuu paremmin eteen, varsinkin laukassa. Laukassa tuli siis vasemmas kierrokses pari rikkoo raville, oikees kierrokses laukka pyöri sitte paremmi. Lisäykset ei iha lähteny ravissa mut muuten ihan kelpoo rata ja prosenteiks saatii 62,27.






tästä varmaa saaki hyvin selvää..
Keskiviikkon sitte menin ratsastaa Ruubenin ja päätettii lähtee Nellin kaa maastoon, ku sato. Käynti painotteisesti mentiin, mutta kyllä vähä ravii ja laukkaaki otettiin. Tosin ''eksyttiin'' johonki, jossa oli koulu, joku puisto yms, joten meijä maastoilu veny melkee pari tuntiseks, hehheh... :D






Perjantaina mulla oli tunti ja menin taas Lenillä, jee! Tehtii tunnilla verkan jälkee etuosakäännöksiä, jotka ei alus oikee sujunu, mut saatii pari iha ok käännöstäkin. Käännösten jälkee mentii ympyrälle ja siinä lyhennettii ravia. Ravi lyhennyksissä, ku otin vähänki kädel nii Leni alko viskoo päätä, mutta ku ite annoin ohjaa nii sit se lopetti. Otettii ympyräl kans laukat ja Leni laukkas iha hyvi, mitä ny välil vähä visko päätä. Sit jatkettii viel suoraa uraa ja tehtii jotai ravi-käynti-ravi siirtymisii. Alussa käytin liikaa jalkaa, mut sitku vaa ajattelin siirtymistä nii sit ne onnistu iha hyvin. Sit viel loppuravit ja siinäpä se tunti.

Meni iha hyvi tunti, mä niin tykkään tosta ponistaa<3 Mutta on se vaa nii herkkis :D.

Lauantaina menin Ruubenilla aluks pellolla n. 20 min, poni ei ollu oikee tuuppailu fiiliksel, mut sitku sain sen iha hyväks nii päätin lähtee maastoo Menin jonku tunnin lenkin ja vähä laukkaa ja raviakin otettii, mut pääasiassa talutteli ponia maastakäsin. :)

 
Tänää käytii Liisan kaa viel hoitaa Topi ja muut ponit, muttaa eii me mitää ihmeellistä tehty. Mun pitäis jotku kisat jaksaa kattoo Topsulle, se nii tykkäsi jos pääsis vielä radoille! :)


5 kommenttia:

  1. XDDDDDDd oli kyl iha paras maastoreissu........... ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ;)♥ uutta reissua odotellen....♥ u know what i mean ;) t. justse

      Poista
    2. ;) ohyes i do, i dooooooo....♥

      Poista
  2. ooks halukas tekkeen banneria?:D on nimittäin aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. itse en osaa tehä yhtää bannereita, toi banneri ei oo siis mun tekemä vaa kaverini :Dd

      Poista